algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Madrid es juga gran part de la temporada

Als blancs els basta fer el mateix davant el Rosenborg que el Dinamo, que juga contra el Bayern

El Reial Madrid es juga avui a Noruega, davant el Rosenborg "20.45 hores/TVE-1", el prestigi i gran part de la temporada, ja que quedar fora de la Lliga de Campions suposaria un autèntic desastre per al club de Lorenzo Sanz. Als blancs els basta fer el mateix que el Dinamo de Kíiv per aconseguir la classificació per a quarts de final, encara que no poden estar pendents del partit dels ucraïnesos, sobretot sabent que el Bayern Munic ha viatjat amb un equip ple de suplents.

Per això, l'equip de Vicente del Bosque ha de sortir cercant la victòria, i lluitar contra els inconvenients, que en aquesta ocasió es presenten fonamentalment en forma de fred i neu "s'espera una temperatura entorn de zero graus a l'hora del partit. L'estat de la gespa de l'estadi Lerkendal preocupa la plantilla madridista, a pesar que el camp disposa d'un sistema de calefacció davall del terreny de joc.

El rival, el Rosenborg, no hauria de ser a priori un enemic molt difícil, tenint en compte que en la segona fase no han guanyat cap partit "només empataren a casa en la primera jornada davant el Bayern. No obstant això, els noruecs jugaran amb els seus millors homes i voldran acomiadar-se davant la seva afició amb una prestigiosa victòria davant el Reial Madrid, com ja passà el 1997, quan el Rosenborg fou l'únic equip que derrotà aquell any (2-1) el que després seria campió d'Europa.

En l'aspecte esportiu, Vicente del Bosque té la baixa de Manolo Sanchís, lesionat en el derbi de dissabte passat davant l'Atlètic, amb la qual cosa Geremi tornarà a l'onze inicial, igual que Fernando Hierro, que no jugà el darrer partit de Lliga per sanció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.