cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Galatasaray tampoc no omplirà Son Moix

El club confia que, malgrat les càmeres de televisió en directe, es registri una bona entrada

Ni l'Ajax, ni el Mònaco, ni tampoc el Galatasaray aconseguirà omplir el nou estadi de Son Moix. Ahir es formaren llargues coes a les taquilles de Son Moix per adquirir una entrada, però ara per ara just uns 6.500 abonats dels 14.000 que té el club ha retirat ja seva localitat. I és que després que la temporada passada els partits europeus fossin gratuïts, no són pocs els abonats als qui els costa pagar per veure un partit d'UEFA i que han decidit quedar-se a casa. El preu de les localitat no és, a més a més, gaire econòmic. Així, els abonats hauran de pagar des de les 2.000 pessetes d'una entrada de fons, passant per les 3.000 que val la tribuna de sol alta i les 4.000 que costa la tribuna de sol baixa i la descoberta, fins a les 5.000 de la tribuna coberta.

El preu de la localitat s'incrementa considerablement pels no abonats "des de 5.000 a 9.000 pessetes", que no poden adquirir localitats de fons. En tot cas, està previst que avui mateix es posin a la venda pel públic en general les entrades de fons "les més econòmiques" que els socis d'aquestes localitats no hagin acudit a retirar.

En tot cas, sigui com sigui, el fet és que l'estadi de Son Moix no s'omplirà, malgrat que s'espera que hi hagi una bona entrada. Les expectatives de l'entitat situen entre 18.000 i 20.000 els espectadors que acudiran fins al camp. Considerant la importància del matx, el fet que el partit sigui de quarts de final de la Copa del Rei... no es tracta, evidentment, d'una gran entrada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.