algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Madrid i Ceuta-Melilla ens esperen

Les seleccions balears sub 15 i sub 17 afronten la segona fase

Demà dijous a les sis de l'horabaixa aixecarà el vol Palma-Madrid l'ambaixada del futbol base balear formada per les seleccions sub 15 i sub 17, que el pròxim divendres debutaran a la segona fase del campionat d'Espanya contra els rivals de les comunitats autònomes de Madrid i Ceuta-Melilla.

Al capdavant de l'expedició, viatjaran el president del futbol base territorial Manolo López Lacal, el secretari, Mateu Estarellas, el metge federatiu Francisco Lacueva, els tècnics Pep Garrido i Miquel Bestard, juntament amb els seus ajudants Barea i Miralles respectivament. Divendres, a partir de les deu i mitja competiran els sub 15, Balears contra Madrid. A continuació, al voltant de les dotze i mitja, la selecció madrilenya contra la balear sub 17.

Dissabte, amb els mateixos horaris, partits de Balears contra Ceuta-Melilla en sub 15 i sub 17. La tornada cap a la nostra Illa està programada pel migdia de diumenge.

Els components de la selecció sub 17 són els següents: Antonio Capellà (Joventut Sallista), Serafín Campos (CIDE), Guillem Vallori (Ferrioler), Julián Fernández (Independent), Antonio Pulido (Ramon Llull), Joan Salvà (Penya Arrabal), Pedro Cortés (Rellotgeria Calvo), Xisco Bonnín (Sant Francesc), Carles Pons (Sant Lluís), Rafel Márquez (Santa Ponça), J.L. Vázquez (Rapid d'Eivissa), Jaume Quetglas (Platges de Calvià, Paco Amate, Antonio Silvano, José Blázquez i Albert Riera (Reial Mallorca), Jordi Xamena (La Salle) i Jaume Martín (Unió Esportiva Poblera).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.