cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Lluís Carreras ja no pot aguantar més

El jugador català no entén per què juga tan poc

Lluís Carreras s'ha cansat. El jugador català no entén el canvi que ha patit la seva situació en les darreres setmanes, quan ha passat de ser un dels fixos per Fernando Vázquez, a jugar molts pocs minuts o no fer-ho, malgrat que la nova lesió d'Stankovic feia preveure tot el contrari.

Carreras es mostrà sorprès en veure que als dos darrers partits, l'entrenador mallorquinista havia optat per ubicar a la banda esquerra altres homes no acostumats a actuar per allà en comptes d'alinear-lo ell, esquerrà natural: «La veritat és que no ho entenc. L'entrenador s'ha estimat més fer proves i canvis rars per ocupar la banda esquerra en comptes de col·locar-me a mi, que ja he actuat per allà durant aquesta temporada, i crec que sempre que Carreras ha jugat, ha respost bé».

El polivalent jugador català intenta trobar les raons d'aquest canvi d'idees de Frenando Vázquez, si bé encara no les ha trobades: «M'estim més pensar que no hi ha res de personal darrere de tot això. Jo, per la meva part, crec que no he fet res de dolent i tenc la consciència ben tranquil·la. No li he demanat cap explicació per aquest canvi, ni crec que ho hagi de fer. Si ell me la vol donar, millor».

Davant aquesta nova situació que està travessant, Lluís Carreras afirma que la solució és «respectar la decisió de l'entrenador, que és el qui mana i que creu que fa el millor per l'equip, i treballar encara més que l'altra gent per mirar d'entrar en l'onze inicial o tenir més minuts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.