El Deportivo salvà l'honor amb una victòria mínima

DEPORTIVO 2
ARSENAL 1

ARSENAL: Kouba, Scaloni, Naybet, Ramis, Manel, «Turu» Flores, Jaime, Mauro Silva, Fernando, Makaay i Pauleta.
Víctor per Makaay en el minut 56, Fran per Jaime en el minut 63 i Iván Pérez per Fernando en el minut 79.
ARSENAL: Seaman, Dixon, Petit, Luzhny, Winterburn, Ljungberg, Vieira, Parlour, Silvinho, Henry i Kanu.
Suker per Henry en el minut 78, Malz per Kanu en el minut 82 o Vernazza per Winterburn en el minut 84.
ÀRBITRE: Oguz Sarvan (Turquia). Amonestà Henry i Dixon per part de l'Arsenal.
0-1: minut 60, Henry.
1-1: minut 69, Víctor.
2-1: minut 91, Iván Pérez.

Encara que amb més ganes que bon futbol, el Deportivo intentà remuntar l'eliminatòria que l'Arsenal havia deixat pràcticament sentenciada amb la seva contundent victòria (5-1) en el partit d'anada, però al final el miracle no fou possible, ni merescut. Henry avançà els anglesos en el minut 60 i Víctor empatà poc després. Iván Pérez aconseguí en el temps afegit el gol que salvà l'honor dels gallecs.