cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Rodman només ha durat un mes als Dallas Mavericks

Els Dallas Mavericks prescindiren dels serveis de Dennis Rodman i tal vegada aquest hagi estat el començament del final de la carrera a l'NBA del polèmic i pintoresc jugador.

Rodman fou despatxat només dotze partits després d'haver debutat amb els Mavericks, amb els quals també va fer de les seves. El seu darrer problema fou amb el propietari de la franquícia, Mark Cuban, l'únic que havia mostrat confiança en el jugador per donar-li una nova oportunitat.

Mentre reconeixia que contractar el Cuc Rodman era una manera d'augmentar l'assistència de públic i l'interès en els Mavericks, Cuban també donà a Rodman un tractament especial.

Després de la derrota de dimarts passat a Seattle, Rodman criticà l'estil de Cuban. «Ell no necessita estar entre els jugadors com si fos l'entrenador o una cosa semblant», digué al diari Dallas Morning News el set vegades màxim rebotador de l'NBA i guanyador de cinc anells de campió, dos amb els Detroit Pistons (1989 i 1990) i tres amb els Chicago Bulls (1996, 1997 i 1998).

Rodman, durant la seva breu etapa en l'equip texà, rebé sis faltes tècniques, dues expulsions, un partit de suspensió i fou multat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.