nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Dominador a Turquia, immaculat a Europa

El Galatasaray basa el seu poder en la pressió de l'estadi Ali Sami Yen, autèntic infern futbolístic

Dominador a Turquia, el Galatasaray va obrint a poc a poc les seves fronteres. El rival del Reial Mallorca en els quarts de final de la Copa de la UEFA ha guanyat 13 lligues i 12 copes al seu país, però a Europa es manté immaculat.

Noms com el de Popescu, Taffarel, Hagi o Hakan Sukur donen prestigi i respecte, però sens dubte el nom Ali Sami Yen és el que impressiona, fa por i fa tremolar.

Ali Sami Yen és la seu del Galatasaray. Amb capacitat per a 40.000 espectadors, el recinte d'Istanbul es transforma en un autèntic infern. Això serà el rival més dur per superar per al Reial Mallorca. Ni el lideratge de Popescu, ni la seguretat de Taffarel, ni la qualitat de Hagi ni els gols de Sukur. Superar l'Ali Sami Yen i els seus 40.000 turcs serà més que una batalla. No serviran les tàctiques ni els sistemes.

Fundat el 1905 i presidit per Faruk Suren, el Galatasaray juga amb un sistema de quatre defenses, tres migcampistes i un enllaç amb la davantera que no és un altre que Hagi, i amb dos homes avançats. Així fa jugar el seu equip el tècnic Fatih Therim i amb el qual la temporada passada assolí Lliga i Copa.

Els turcs arriben als quarts de final després d'eliminar fàcilment el Dorumunt als vuitens. És un equip que prové de la Lliga de Campions, en què no superà la primera fase.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.