algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Mallorca no tem un Mònaco que cercarà avui la remuntada

Els jugadors són conscients que l'eliminatòria està encarrilada, però no decidida

77286
Vázquez i els seus homes s'entrenaren ahir al Lluís II. | J. Torres.

La falsa modèstia, com la prepotència, poden acabar amb una estúpida derrota. El Reial Mallorca és, després de l'espectacular resultat del partit d'anada (4-1), el clar favorit per aconseguir un lloc a quarts de final de la Copa de la UEFA. Ara bé, davant un equip de les característiques del Mònaco, líder clar de la Lliga francesa i amb homes de contrastada qualitat individual (Gallardo, Trezeguet, Simone...), mai no hi ha lloc per a la tranquil·litat absoluta. A més a més, les declaracions dels futbolistes i l'entrenador del conjunt del Principat no són, ni de bon tros, les d'uns perdedors. Just al contrari. El Mònaco afronta el partit davant el Mallorca amb clars ànims de revenja i unes grans ànsies de triomf.

L'àmplia derrota patida a Son Moix és considerada poc menys que un accident greu, però encara no mortal. És més, són conscients que, precisament, la seva ambició fou la millor arma del Reial Mallorca. En tot cas, ara ja no hi ha retorn i no els quedarà altre remei que emprar totes les armes ofensives al seu abast per intentar capgirar l'eliminatòria.

La consigna dels homes del Mònaco és clara: és de vital importància aconseguir un gol ràpid, el més aviat possible. En tot cas, el cert és que el conjunt del Principat ja aconseguí perforar ben aviat la porteria mallorquinista en el partit d'anada, i no els serví de res. De tota manera, la història, ara, es presenta ben diferent.

La plantilla mallorquinista és conscient que té l'eliminatòria encarrilada, peu i mig a quarts de final, però també sap que un excés de supèrbia els podria conduir al desastre. Així, la prudència i l'optimisme són els dos grans trets que caracteritzen l'estat d'ànim de l'expedició mallorquinista. A més a més, els homes de Fernando Vázquez són conscients que no és gens fàcil fer-los tres gols. De fet, just un equip, i fou el Saragossa a la primera volta de la Lliga, ha estat capaç de superar en tres ocasions el portal vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.