algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Guanyar i que el Mònaco no marqui

El Mallorca s'enfronta avui al conjunt del Principat amb la intenció d'encarrilar l'eliminatòria

Ja hi som. El Reial Mallorca, una vegada més, se cita amb la història. En aquesta ocasió, l'equip afronta el transcendental partit d'anada de vuitens de final de la Copa de la UEFA davant el Mònaco. El partit, que començarà a les 21.30 hores (Vía Digital, PPV) i serà dirigit per l'àrbitre italià Pierluigi Collino, ha despertat gran expectació entre l'afició i, malgrat que Son Moix no arribarà al ple, s'hi espera una excel·lent entrada. El Reial Mallorca viu la millor època de la seva història i avui sembla complicat saber si s'ha tocat ja el sòtil o encara es pot superar el viscut durant els dos darrers anys. La final de la Copa del Rei, la final de la Recopa, la Supercopa "primer títol oficial de l'entitat en els seus 83 anys d'història" són fites difícilment repetibles, però... Avui, el Mallorca té l'oportunitat de guanyar-se un lloc a la següent ronda de la Copa de la UEFA i acostar-se, una mica més, a la final. En tot cas, com a la Lliga, a les competicions europees s'ha d'anar partit rere partit.

El Mallorca arriba a la cita europea amb la moral alta i la infermeria saturada, malgrat que s'ha recuperat bona part de la columna vertebral de l'equip. El tècnic no podrà disposar de David, Quinteros i Biagini, però les baixes mai no han suposat una excusa per al tècnic de Castrofeito. Ahir, Vázquez, tal com havia fet el dia abans, assajà amb els teòrics titulars i no amagà cap de les seves cartes: jugaran els mateixos que ho feren amb el Deportivo. És a dir, Leo Franco, Olaizola, Miquel Àngel Nadal, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Paco Soler, Lauren, Stankovic, Carlos i Diego Tristán.

La banqueta serà també idèntica a la de Riazor, amb la presència d'Àlvaro Novo en substitució del camerunès Eto'o "no pot jugar la UEFA". Així, esperaran una oportunitat a la banqueta dels suplents Germán Burgos, Armando, Serrizuela, Fernando Niño, Lluís Carreras, Ibagaza i l'esmentat Àlvaro Novo. El partit davant el Mònaco presenta una important novetat respecte de les anteriors confrontacions europees, ja que és la primera ocasió que el Mallorca afronta els primers noranta minuts a Son Moix. Així, és de vital importància no rebre cap gol, ja que, com se sap, els gols fora de casa valen doble en cas d'empat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.