Humilià el Reial Madrid en el Bernabéu per 2-4 en un gran partit

B.MUNIC 4

R.MADRID: Iker Casillas, Salgado, Karanka, Hierro, Roberto Carlos, Geremi, Redondo, Guti, Raúl, Anelka i Morientes.
McManaman per Guti en el minut 60 i Ognjenovic per Morientes en el minut 78.
B.MUNIC: Khan, Babbel, Matthaeus, Kuffour, Scholl, Fink, Lizarazu, Effenberg, Paulo Sergio, Elber i Salihamidzic.
Linke per Babbel en el minut 60 i Santa Cruz per Elber i Tarnat per Scholl en el minut 85.
ÀRBITRE: Kim Milton Nielsen (Dinamarca). No mostrà cap targeta.
0-1: minut 20, Scholl.
0-2: minut 23, Effenberg.
1-2: minut 24, Morientes.
1-3: minut 35, Fink.
2-3: minut 47, Raúl.
2-4: minut 65, Paulo Sergio.

El Reial Madrid s'estavellà davant un Bayern de Munic, que deixà la seva imatge de bon equip en el seu pas pel Santiago Bernabéu i s'endugué una victòria per 2-4 que li permet conquerir el lideratge en el grup C.

En un partit amb dues cares el Bayern imposà el seu ordre i rigor tàctic a un Madrid que cercà des del començament els recursos de les individualitats i el coratge. Immersos en l'eufòria del 3-0 de dissabte passat al Barcelona, els blancs no tardaren molt a veure la dura realitat del matx.

Quan el partit fou governat per l'ordre, el futbol mecanitzat del Bayern va fer una autèntica repasada al Madrid. Els homes de Del Bosque només trobaren una sortida quan el matx es mogué per la bogeria i el desgavell, però en cada ocasió que agafaven aire es topaven amb una esgarrapada dels alemanys que acabava amb totes les seves il·lusions.

El Bayern sortí amb molta força i seves foren les ocasions més clares dels primers minuts, fins que arribaren els gols de Scholl i Effenberg en el temps que anà del minut 20 al 24. El Madrid reaccionà amb coratge i un minut després Morientes escurçà les diferències en el marcador, i quan millor jugava el conjunt blanc arribà el tercer gol dels alemanys després d'una excel·lent combinació entre Elber i Fink.

La segona part fou blanca. Raúl va fer somiar en la remuntada als dos minuts de la represa, però Paulo Sergio féu la rematada final en el minut 66, a la sortida d'un córner.