algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

La primera plantilla mallorquinista reflexiona sobre els seus errors al partit contra el Molde

Teràpia de grup

81670
Els jugadors van estar prop de tres quarts d'hora reunits. | J. M .

La plantilla del Reial Mallorca tornà ahir als entrenaments amb una sessió en què van fer una llarga xerrada sobre els errors comesos dimecres passat al partit davant el Molde i que costà l'eliminació de la Lliga de Campions. A les cinc de l'horabaixa, els jugadors convocats per al fatídic matx de dimecres sortiren a la gespa del Poliesportiu Prínceps d'Espanya, on començà la teràpia del grup mallorquinista. Al grup també hi eren Germán Burgos i Leo Biagini. Més tard, s'incorporaren a la conversació la resta de la primera plantilla del Reial Mallorca que no anà convocada a aquest partit europeu.

Durant els gairabé tres quarts d'hora que durà la xerrada, l'entrenador mallorquinista, Mario Gómez donà les seves explicacions i opinions sobre què va fallar i què s'ha de millorar, però foren tres veterans jugadors qui dugueren la veu cantant de la conversació, i que van ser els més expressius en les seves explicacions a la resta de la plantilla.

Xabier Olaizola, Gustavo Siviero i Miquel Soler expressarensignificativament els seus sentiments sobre l'ocorregut dimecres passat, els errors comesos i quins aspectes s'han de millorar en el joc mallorquinista. El jugador català explicà que «no s'ha de ser catastrofista», i que en aquesta coversa «s'ha intentat potenciar les coses bones que hem fet, arreglar el que sortí malament en aquests dos partits que hem perdut en una setmana, i estrènyer les dents i intentar guanyar a Vallecas el proper diumenge».

Els jugadors mallorquinistes es troben molt desil·lusionats amb l'eliminació de la Lliga de Campions, ja que tenien «molta il·lusió en aquesta competició, i molta confiança a passar aquesta eliminatòria, però no va poder ser i el que hem de fer és superar-ho», declarà Lauren, qui, per cert, va arribar amb vint minuts de retard a l'entrenament d'ahir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.