cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Madrid surt afavorit del sorteig

L'equip blanc comparteix grup amb el Molde, Porto i Olimpyakos

El Reial Madrid, enquadrat en el grup E de la primera fase de la Lliga de Campions juntament amb el Porto, l'Olympiakos i el Molde ha estat, sense dubte, l'equip espanyol a qui més el va afavorir el sorteig realitzat ahir horabaixa a Mònaco. El Porto i l'Olympiakos són ja vells coneguts de l'afició blanca, ja que els dos equips van ser amb el grup del Madrid fa dues temporades, any en el qual el conjunt blanc va guanyar la «Setena»,per la qual cosa el resultat del sorteig podria ser una premonició positiva. L'únic equip que no repeteix en el grup és el Rosenborg noruec, substituït pel Molde.

El València jugarà en el grup F amb el Bayern de Munic, el PSV Eindhoven i el Glasgow Rangers. Tot i que en principi és un grup complicat per als de Cúper, els valencianistes ja eliminaren el Bayern fa tres temporades de la Copa de la UEFA. En el partit d'anada jugat a Mestalla, el conjunt local es va imposar per 3-0, mentre que a la tornada els de Luis Aragonés van perdre per 1-0 en un partit en què Zubizarreta va aturar un penal.

El Bayern, actual subcampió de la Copa d'Europa després de caure a la final de manera dramàtica davant el Manchester United, voldrà treure's l'espina de la temporada passada. El València també es veurà les cares amb el PSV de Bobby Robson i que té a les seves files el davanter Van Nistelrooy, que va ser en el punt de mira del Reial Madrid. En els més de 75 anys que el PSV participa en el futbol holandès, ha guanyat 14 vegades el títol de campió; set vegades la Copa d'Holanda i tres vegades la Supercopa holandesa.

El Glasgow Rangers ocupa la primera posició de la Lliga escocesa de la qual s'han disputat quatre partits fins ara i en què ha aconseguit quatre victòries. En principi és el club més accessible per al València. El Barça s'enfrontarà en la primera fase de la pròxima i renovada Lliga de Campions a la Fiorentina, l'Arsenal i el Solna, l'equip blaugrana s'ha trobat de nou amb un grup més que complicat de bon començament de la competició europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.