algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

Gómez: «Som molt 'pelotudos' i 'boludos'»

El tècnic es mostrà molt enfadat amb l'equip

«Pelotudos» i «Boludos», amb aquestes dues paraules argentines, intraduïbles quan són pronunciades amb la vehemència i ràbia que ho va fer a la seva compareixença de premsa el tècnic mallorquinista, Mario Gómez va adjectivar els seus jugadors. No es va mossegar la llengua l'entrenador del club mallorquí alhora de parlar de la raó per la qual el Mallorca acabava de perdre la gran oportunitat de la seva història: «Som beneits i per això hem perdut l'eliminatòria» i va afegir que «dissabte passat vàrem perdre als darrers minuts contra el Madrid, per falta d'experiència davant el Molde, tornam a perdre de la mateixa manera i la segona vegada ja no es pot parlar de mala sort, hautíem d'haver jugat la pilota amb més tranquil·litat i mantenir la possessió de la pilota».

La roda de premsa posterior al partit que va oferir Gómez va ser una autèntica tirallonga de lamentacions: «Hauríem d'haver aguantat més, no hem estat intel·ligents quan teníem la pilota arriscàvem massa, fins que la perdíem» i va afegir també que «els hem deixat pensar massa, hem estat poc vius, un equip amb experiència no fa aquestes coses».

De tota manera, Gómez també va obrir una petita escletxa d'optimisme i va valorar positivament algunes coses dels seus homes: «hem fet algunes coses bé, però als darrers minuts hem pecat d'innocents» i va explicar que «quan falten cinc minuts i vas guanyant, no tens necessitat d'arriscar i d'anar acercar un altre gol, el que has de fer és cobrir bé darrere i treballar bé en defensa i en la possessió de la pilota. Si vas a atacar, et pot passar el que ens ha succeït, que en un contraatac et marquen un gol». Entre les coses positives del partit d'ahir, Gómez va destacar l'actuació del porter Leo Franco.

Finalment, el tècnic mallorquinista va fer una crida a la calma: «no s'acaba el món perquè ens hagin eliminat de la Lliga de Campions, ara ens queda la Lliga i també la Copa de la UEFA» i va afegir que «els jugadors estan desanimats i trists, però ara el que cal és pensar en el partit del Rayo».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.