cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Okada, primer i Crivillé, segon

Valentino Rossi fou el vencedor als 250 i Marco Melandri a la prova dels 125

Àlex Crivillé va aconseguir ahir la segona posició a la prova dels 500 centímetres cúbics del Gran Premi de la República Txeca, disputat a Brno. La cursa la va guanyar el japonès Tadayuki Okada, però aquest segon lloc de Crivillé li permet augmentar el seu avantatge al capdavant de la classificació mundial fins als 51 punts de diferència amb el segon.

La cursa va ser marcada per l'accident i el posterior incendi que es va produir a la segona volta, i que va obligar a aturar la prova i tornar-la a iniciar des del començament, quasi una hora després de l'horari previst. Des de la represa de la correguda, Biaggi es col·locà al capdavant, seguit de prop per Crivillé, Kenny Roberts, Norifumi Abe i Tadayuki Okada. Aquests cinc pilots varen obrir forat amb respecte als altres pilots, i es varen mantenir als primers llocs durant gairebé tota la cursa, excepte Abe, que va caure a la catorzena volta.

Fins a la quinzena volta, va ser Biaggi qui imposà el ritme de la cursa, però aleshores Crivillé en va agafar el comandament i obrí un petit forat, que semblava el duria cap a la victòria. No obstant això, Okada, a la darrera volta, atacà arriscadament (va estar a punt de caure) i superà el pilot català, aconseguint així la seva segona victòria de la temporada.

Als 125 centímetres cúbics, la victòria va ser per a l'italià Marco Melandri, seguit de Noburu Ueda i Lucio Cecchinello. Emili Alzamora no va poder passar de la sisena posició, però aquest lloc li va bastar per reduir el seu avantatge amb el líder del Mundial, el japonès Masao Azuma, que ahir va xocar amb un cabirol, i va continuar a la correguda amb molt de dolor per la caiguda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.