nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Guillem Reynés: «Tot estarà a punt»

El president assegura que Son Moix haurà costat més de 4.000 milions

Guillem Reynés, president del consell d'administració del Reial Mallorca viu, pràcticament, dia i nit, al nou estadi de Son Moix. I és que Reynés, des que finalitzà la Universíada, ha acudit diàriament fins al nou estadi perquè avui estigui tot a punt pel debut a la Lliga davant el Reial Madrid. «Una mica nerviós. Li puc assegurar que he inaugurat dotzenes d'hotels i edificis importants i mai no m'he havia trobat amb les nerviades que pas aquí... S'han de coordinar moltes coses i és complicat... Ara bé, tot estarà a punt, malgrat que el mes d'agost és complicat que la gent faci feina... S'ha fet pel Mallorca. Estic convençut que si això fos una obra normal, i no fos l'estadi per al Mallorca, molta gent no hauria fet tanta feina... Curiosament, els dos homes que col·locaven dijous la moqueta són seguidors de l'Atlètic Balears», explica Reynés.

La història de l'estadi de Son Moix és un tant esperpèntica, ja que durant el passat mes de juliol s'hi disputà la Universíada. Ahir, ja finalitzats fa estona els Jocs universitaris i a un dia vista del primer partit de Lliga, encara resten algunes coses per fer. «..Durant la Universíada quedaven encara moltíssimes coses pendents. La Universíada va ser la inauguració, pràcticament, d'un espai, d'un recinte, on la gent podia asseure i hi havia una pista d'atletisme... La dotació de premsa per a la Universíada no existia, no hi havia cap instal·lació feta... Des d'aleshores, s'han anat completant moltes coses», afirma.

I Reynés recorda la famosa reunió entre l'Ajuntament de Palma, Fomento i el mateix Mallorca, en què el Consistori amplià el pressupost en 260 milions de pessetes per acabar l'estadi. «... A la famosa reunió, la veritat és que l'Ajuntament va ser comprensiu i amplià el pressupost en 260 milions de pessetes... Ara bé, hi ha moltes coses que paga el Mallorca... », diu.

A l'hora de quantificar la despesa de més efectuada pel Mallorca Reynés explica que volta els dos-cent milions de pessetes. «Només la gespa ha costat vuitanta milions de pessetes... És a dir, entre una cosa i l'altra s'arribarà als 200 milions de pessetes», manifesta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.