muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Avui s'inaugura el darrer Mundial del segle

Avui es realitza la cerimònia d'obertura i demà comença la competició

Avui comença oficialment el Mundial d'Atletisme de Sevilla, amb una cerimònia d'Inauguració que estarà presidida pel príncep Felip de Borbó, i que estarà protagonitzada per Hèrcules, el riu Guadalquivir i el públic de Sevilla.

La cerimònia durarà al voltant de dues hores, incloent la desfilada dels participants, estarà presentada pel periodista Carlos Herrera i el seu eix serà l'espectacle «Los Hijos de Hércules», que protagonitzarà el ballarí andalús Joaquín Cortés, i en el qual, amb el riu com a escenari, es mostrarà al mitològic personatge com a fundador de la ciutat i aspectes de la seva història.

L'espectacle, els efectes especials del qual han estat preparats per l'especialista Reyes Abades, es desenvoluparà sobre un escenari de 120x80x90 metres, i sobre una plataforma en forma de «nodo» (emblema que va donar el rei Alfons X el Savi a la ciutat per la seva lleialtat quan altres es van aixecar en armes), amb una estàtua d'Hèrcules.

En l'acte previ de benvinguda, components de la Patrulla Acrobàtica de Paracaidisme de l'Exèrcit de l'Aire (PAPEA) cauran sobre l'estadi i formaran el «Nodo». A continuació, el grup sevillà Siempre Así interpretarà la cançó que és l'himne oficial de l'esdeveniment, i que es titula El aire de Sevilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.