cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Tomeu Llompart confia de poder jugar a l'estadi Lluís Sitjar

«L'objectiu és jugar la Copa del Rei»

Tomeu Llompart transpira il·lusió. Dirigirà per segona temporada el primer equip juvenil del Reial Mallorca amb el clar objectiu d'aconseguir classificar l'equip per a la Copa del Rei. «Ja tenim l'experiència d'un any en aquesta categoria i esperem que enguany sí ens classifiquem entre els tres primers. Aquest és el gran objectiu, a més de la formació de jugadors...», assegura.

Llompart explica que la idea del club és que el Mallorca B s'assorteixi majoritàriament de jugadors provinents del juvenil, però... «La idea és que el Mallorca B es nodreixi majoritàriament de jugadors del juvenil. De fet, enguany, Buades, Peñaranda, Chando, Robles... que l'any passat estaven sota les meves ordres fan ara la pretemporada amb el Mallorca B... A més, algun futbolista dels que jo tenc podria debutar durant la temporada en el filial», afirmà.

No està encara del tot decidit on jugarà el primer equip juvenil, malgrat que l'esperança de Llompart és poder-ho fer al Lluís Sitjar. «Es diu que jugarem al Lluís Sitjar. És molt important per al jugador poder iniciar-se sobre una superficie d'herba natural. És la situació ideal, però està clar que per poder jugar a un camp d'herba natural també hi has d'entrenar. Fer les sessions preparatòries al Miquel Nadal i després jugar al Lluís Sitjar no és el millor, ja que el futbolista estranya molt el bot de la pilota... Seria una motivació més per al futbolista. Ara bé, de moment, entrenam al Miquel Nadal, que està molt castigat», afirmà.

Així, Llompart es mostra confiat de poder entrenar a Son Bibiloni, Son Bonet i al poliesportiu Prínceps d'Espanya, quan els dos camps de gespa natural de nova construcció a Son Bibiloni ja es puguin emprar. «Les obres dels vestidors ja han començat i els dos camps de gespa es podran utilitzar en un mes i mig», acabà dient l'il·lusionat Tomeu Llompart.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.