algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Luque i Lago, els primers descartats

El davanter jugarà cedit al Màlaga i el migcampista al Las Palmas

El davanter del Reial Mallorca Albert Luque jugarà aquesta pròxima temporada cedit en el Màlaga, equip acabat d'ascendir a Primera Divisió. El jove davanter català, que la temporada passada debutà en la màxima categoria del futbol espanyol i en la Recopa de la mà d'Héctor Cúper, sembla que enguany no comptava gaire dins els plans de Mario Gómez. D'aquesta manera, el Reial Mallorca ha volgut cercar una sortida a un futbolista amb projecció que necessita minuts de joc. El futbolista no està gens content d'abandonar el club i ahir no va voler fer cap tipus de declaració.

Luque serà presentat demà dilluns com a nou jugador del conjunt que entrena Joaquín Peiró.
Un altre dels futbolistes amb qui Gómez no compta, Pablo Lago, també ha trobat equip i ahir confirmà que aquesta temporada tornarà a jugar cedit, en aquest cas en el Las Palmas de Segona Divisió. «El tècnic veu bé que me'n vagi cedit. M'ha donat l'opció de quedar-me si jo volia, i això és important, ja que la temporada passada no vaig tenir cap opció de quedar-me a l'equip. He parlat amb l'entrenador i tots dos estam d'acord que el millor per mi és que marxi a un equip com Las Palmas, amb possibilitats de jugar i amb aspiracions de pujar a Primera Divisió», va dir ahir el futbolista del Reial Mallorca.

Albert Luque i Pablo Lago són, doncs, els dos primers descartats oficials que realitza Mario Gómez amb vista a la pròxima temporada. El tècnic argentí ja va anunciar que com a màxim es desfaria de tres jugadors, ja que vol fer feina amb 25 jugadors durant tota la temporada. L'altre futbolista que entrava dins aquesta «llista negra», Pep Lluís Martí, sembla que finalment hi quedarà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.