algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Comencen els Campionats d'Europa

Els mallorquins Francisco José Cueto i Dani Vidal participen a Istanbul

Avui comença l'Europeu d'Istanbul, on hi haurà doble representació de les Illes Balears, amb Francisco José Cueto i Dani Vidal als 1.500 metres lliures. La delegació espanyola acudeix a Istanbul amb el propòsit de millorar els resultats obtinguts al darrer Europeu del 97 a Sevilla. A la capital andalussa, els nedadors espanyols aconseguiren ficar-se a 12 finals, i es van apropar als millors resultats de la seva història, amb les quatre medalles aconseguides el 1991 i 1993.

Les possibilitats espanyoles estan a les mans, sobretot, de Frederik Hviid. La principal peça espanyola participarà als 200 i 400 estils, i als 400 metres lliures. L'altra gran possibilitat espanyola de medalla la té Lourdes Becerra, que nedarà als 200 braça i els 200 i 400 estils. Tots dos nedadors aconseguiren una medalla de bronze cadascun als 400 metres estils als passats Campionats del Món en piscina curta, celebrat a Hong Kong.

Altres oportunitats de medalla les trobam a Maria Pelàez, als 100 i 200 papallona, i el mallorquí Dani Vidal, als 1.500 lliures, tots dos recentment medallistes a les seves proves a la Universíada de Palma. Jorge Sànchez, als 100 i 200 estils, i Nina Jivanevkaia, als 50 i 100 esquena, també tenen qualque opció. També s'ha de tenir en compte les opcions de l'equip espanyol de natació sincronitzada que, segons els experts, pot aspirar fins i tot a llocs de medalla.

El compte enrere ja ha començat, i prop de mil participants de quaranta-tres països (rècord quant a presència d'esportistes) ja són a Istanbul esperant que comenci la competició. El primer que començarà serà la natació sincronitzada i els salts. Les proves de natació, pròpiament dites, es desenvoluparan a partir del proper dilluns, durant sis dies consecutius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.