algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Rubert: «S'està fent un equip que pot arribar molt amunt a la competició»

L'estrella estrangera pretesa pel club, cada vegada més a prop de fitxar

Joan Rubert, un dels quatre vicepresidents que té el Bàsquet Inca, està molt il·lusionat amb l'equip que s'està construint per la propera temporada, i està convençut que la gent també ho estarà. Com a mostra d'això, una dada: la temporada passada, l'Inca recaptà 14 milions per publicitat estàtica. Enguany, en només 15 dies, ja tenen gairebé quatre milions recaptats només en nous anunciants que no hi havia l'any passat. Segons l'expresident del club inquer, «s'està fent un equip que pot arribar molt amunt a la competició. Si miram els jugadors, no és un somni pensar arribar enfora als play-offs».

Fins ara, el Bàsquet Inca ha fitxat Rafael Monclova, Albert Roure, Ignacio Yàñez i Dani Merchan. Segons Rubert, «són jugadors joves i amb il·lusió, i que vol anar per amunt. A més, coneixen molt bé la categoria». A aquests jugadors, s'afegiran un nacional jove i amb qualitat, i els dos jugadors interiors estrangers. En aquest sentit, com ja va informar ahir Diari de Balears, el club està a punt de tancar el fitxatge d'un aler-pivot. El jugador ideal és europeu, però no comunitari, i que hagi jugat la Lliga Europea. Per tant, un luxe per la Lliga LEB.

La reestructuració que està realitzant l'Inca també arriba a la directiva (on governen quatre vicepresidents) i l'entrenador. L'encarregat de dirigir el nou projecte mallorquí és Paco Olmos, procedent del Calpe de la Lliga EBA. Segons Joan Rubert, l'elecció de Paco Olmos es deu, principalment, al seu caràcter guanyador: «És un entrenador jove, amb il·lusió i mentalitat de guanyador (malgrat que sigui en categories inferiors a la LEB), i això és molt important per nosaltres, que duim dues temporades essent perdedors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.