algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els substituts de Marcelino i Dani ja són aquí

El defensa Serrizuela i el davanter Quinteros han firmat contracte amb el Mallorca per cinc temporades

86800
Quinteros a l'esquerra i Serrizuela a la dreta, amb un afeccionat. | T. M.

El Reial Mallorca va presentar ahir horabaixa Juan José Serrizuela i Jorge Quinteros, dos dels tres jugadors argentins que s'han fitxat, de moment, per a la propera temporada.

Jorge Roberto Polo Quinteros és un davanter que el proper dia 27 de juliol farà els 25 anys. Procedeix de l'Argentinos Juniors, ha signat amb el Reial Mallorca per cinc anys i té una clàusula de rescissió de 10.000 milions de pessetes. Quinteros afirmà que no és «el fitxatge estrella del Mallorca. Jo vénc a treballar amb humilitat, i a intentar que el Mallorca continuï creixent», alhora que reconeix que «allò que jo vull és tornar al Mallorca la confiança que ha tingut en mi, i això només ho puc fer jugant bé i marcant gols». El Polo Quinteros ja va jugar durant un curt espai de temps a Europa, concretament a Itàlia, i l'experiència no va ser gaire positiva, però «ara es donen condicions diferentes en aquell temps. Aquella experiència em serví per madurar».

Juan José Serrizuela és un jugador polivalent, que pot ocupar diferentes posicions, tant en la defensa com en el centre del camp. Té 22 anys i procedeix del Lanús. Ha signat per cinc anys i té una clàusula de rescissió de 6.000 milions de pessetes. El jugador internacional argentí restà importància al fet que Mario Gómez el relegàs a la banqueta durant gran part de la temporada passada: «Ho va fer perquè jo vaig tenir alguns problemes físics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.