cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Espanya no pogué guanyar els amfitrions

La selecció de Lolo Sainz fou una vegada més víctima de les seves pròpies errades

FRANÇA 74
ESPANYA 57

FRANÇA: Rigadeau (21), Foirest (14), Bilba (8), Abdul Wahad (-), Weis (-) "cinc inicial", Smith (14), Risacher (7), Julian (4), Sonko (4), Digbeu (2) i Sciarra (-).

ESPANYA: Rodríguez (-), Herreros (6), Jiménez (3), De Miguel (4), Dueñas (15) "cinco inicial", Reyes (6), De la Fuente (1), Corrales (2), Romero (4), Angulo (10), Rodilla (4) i Esteller (2).
ÀRBITRES: Brazauskas (LTU) i Ankarali (TUR). Exclogueren el francès Risacher per cinc faltes personals en el minut 40.

Espanya tornà convertir la seva classificació per als quarts de final de l'Europeu en una missió gairebé impossible després de perdre contra França el primer partit de la segona fase, i no precisament perquè l'equip francès jugàs un gran partit, tot i que pogués semblar-ho per la diferència en el marcador, sinó per la increïble falta de confiança que, per segona vegada en el campionat, tenallà l'equip espanyol en el dia clau.

Com que ja li havia passat davant Eslovènia a la primera ronda, la selecció pràcticament regalà el triomf a força de cometre errades i tudar les situacions d'avantatge que se li presentaren per haver-se consolidat com a propietària del partit, que les tengué, i moltes, en especial al llarg del primer temps.

Però Espanya jugà espantada, arrufada en tenir davant l'equip amfitrió i sense la força mental que, només tres dies abans, li havia permès desfer-se de Rússia i pensar una altra vegada en l'objectiu dels Jocs Olímpics. I tot això, que és el pitjor, per les seves pròpies equivocacions i una nul·la concentració per manejar els moments vitals que, al final, decideixen els partits importants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.