cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Quim Costa és l'objectiu per a la banqueta del Ciutat Inca

El club vol el tècnic català i aquest vendrà a Mallorca la setmana que ve

Els tirs apunten cap a Quim Costa. L'exjugador i ara entrenador és el principal objectiu que s'ha posat al davant el Bàsquet Inca per començar a formar la plantilla de la pròxima temporada.

Tot i que aquests dies s'ha parlat d'altres noms com a encarregats de la banqueta inquera per a la pròxima temporada, com ara els de de José Luis Oliete, Castroverde o el mateix Fernando Merchante, el cert és que Costa arribarà pròximament a Mallorca per entrevistar-se amb la directiva inquera per apropar postures de cara a un probable lligam contractual per a la pròxima temporada.

Costa és l'objectiu, però Oliete és el següent a la llista. Un tècnic que de moment ja ha confirmat al seu club que, tot i que li queda un any de contracte, no vol continuar a la banqueta del Menorca Bàsquet la pròxima campanya. Malgrat això, el club menorquí no està dispossat a deixar anar el tècnic aragonès per no res.

Paral·lelament als contactes amb els tècnics, la directiva del club inquer ha iniciat igualment negociacions amb diferents representants de jugadors que interessen a la directiva per conformar el nou equip. Així les coses, el primer objectiu que el Bàsquet Inca s'ha plantejat i el que de moment més agrada els dirigents, és el del base nord-americà Tony Smith, un jugador que destaca per la seva faceta anotadora i que la temporada passada jugà a l'Alacant.

Aquesta seria el primer objectiu, però no cal oblidar que hi ha una sèrie de jugadors de la passada campanya que esperen una decisió del club. Berto Alzamora i Israel Pampin semblen en principi els jugadors que tenen bastant confirmada la seva continuïtat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.