algo de nubes
  • Màx: 16.43°
  • Mín: 7.61°
16°

Jan Ullrich pateix un cop al cap i és hospitalitzat

L'alemany Jan Ullrich (Telekom), guanyador del Tour del 97, va ser hospitalitzat ahir, després de patir una caiguda en el transcurs de la tercera etapa, que es disputà entre Goslar i Bielefeld.

El campió alemany es va fer mal al cap (no duia casc) i a l'espatla. El seu compatriota i company d'equip Rolf Adag, que comandava la classificació general, patí diverses ferides en la mateixa caiguda, però pogué continuar la correguda.

L'italià Marco Pantani declarà ahir en el Giro que la caiguda de l'alemany Jan Ullrich, el seu gran rival en el pròxim Tour de França, no modificava per res la seva posició amb vista a la pròxima edició de la prova francesa.

«Esper que no sigui res», declarà Pantani quan va ser informat de la caiguda d'Ullrich. «No pens en el Tour», assenyalà el campió italià. No vull córrer el Tour, com ja he dit en altres ocasions, però...», va dir.

Des de la presentació del recorregut de la volta francesa el novembre passat, Pantani ha dit en diverses ocasions que no tenia intencions de disputar el Tour de França.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.