algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Els 'pelotaris' de Son Rapinya dominaren a Inca

Els joves pilotaris del Club Frontón Son Rapinya dominaren en els campionats de les Illes Balears escolars, disputats en el poliesportiu municipal d'Inca. El club de Son Rapinya aconseguí tots els títols, tant en les categories de nins com de nines.

Els medallsites dels campionats illencs escolars són els següents: en benjamí femení, Cristina Machado i María Àngeles Cabrera s'imposaren a Raquel Correa i María Flores; en alevins, Jennifer Sans i Sonia Moya a Carmen Roldán i Laura Roca; en infantils, Vanesa España i Jessica Sans a María Antonia Machado i Maria Pilar Comas; i en cadets, Jennifer i Jessica Sans superaren Sònia Moyà i Carmen Roca.

En benjamí masculí, Fernando Simancas i Cristina Simancas s'imposaren a Simón Alfonso i Francisco del Valle (Olimpo Inca); en alevins, Carlos Rocha i David Ríos a Manuel Gutiérrez i Simón Alfonso (Olimpo); en infantils, Javier Mota i Miguel Hita a Joan J. Torres i Manuel Gutiérrez (Olimpo); i en cadets, Francisco Javier Hita i Óscar Lozano a Lluís Codony i Andrés Genestra (Olimpo).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.