algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Son Hugo ja està inaugurat

Matas, Cirer i Fageda presidiren l'acte oficial que va tenir lloc ahir horabaixa

El complex de piscines de Son Hugo ja està inaugurat. Ahir horabaixa, amb l'accés de la via de cintura acabat, Son Hugo, una de les obres emblemàtiques de la Universíada, fou inaugurat. L'acte comptà amb la presència de Jaume Matas, president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; Catalina Cirer, delegada del Govern a Balears; Joan Fageda, batle de Palma; Eugenio López, director general d'Esports del CSE; Joan Huguet, president del Parlament; Joan Verger, conseller de Foment; Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del Consell de Mallorca; José Luis Aguado, cap de serveis d'esport escolar del Consell Superior; Carles Ripoll, tinent de batle d'Urbanisme; Carme Feliu, regidora de Cultura i Joventut; Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma; i Joana Maria Petrus, vicerectora d'alumnes i campus de la UIB; a més de Florentino Pérez, president d'ACS, empresa constructora del complex.

En el capítol d'absències, destaca que Catalina Cirer disculpà el ministre Mariano Rajoy i el secretari d'Estat per l'Esport Francisco Villar. Ara bé, l'absència que més es va notar fou la d'Enrique Granados, president de la Federació Balear de Natació, que manté una sèrie de discrepàncies amb la Universíada.

Joan Fageda, batle de Palma i president de la Fundació Universíada, es mostrava ahir molt satisfet pel complex de piscines i destacà les grans condicions del nou Son Hugo. «...Ha estat qualificat per tècnics i experts com una de les millors instal·lacions de natació d'Europa», digué Fageda. El batle de Palma, així mateix, destacà que la Universíada ha fet possible que la ciutat disposi d'un espai esportiu com Son Hugo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.