algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

La premsa elogia el millor joc del Mallorca

Els diaris anglesos coincideixen a assenyalar que el Mallorca acabà el partit amb el cap ben alt

No varen ser només els mallorquins i mallorquinistes qui trobaren que es va perdre la final amb el cap ben alt, i jugant millor que la Lazio.

Així, la premsa britànica elogià en les seves edicions d'ahir l'actuació del Reial Mallorca davant l'equip italià en la final disputada al Villa Park de Birmingham. «La Lazio sempre donarà molt valor al trofeu ja que fou molt difícil superar un admirable Mallorca a l'estadi de l'Aston Villa», escriu el diari The Times, que afirma que «pot ser que la competició s'hagi acabat ara, però ambdós equips protagonitzaren una cloenda magnífica que romandrà a la memòria durant molts anys».

El diari local The Birmingham Post, qualifica el Mallorca com «un equip amb valor», que no sortí intimidat pel que és, suposadament, un dels clubs més cars del món. Tots els periòdics britànics coincideixen a lloar la categoria del gol de Dani. Així mateix, The Times i The Daily Telegraph assenyalen que el Mallorca estigué a punt de trencar l'empat a la segona meitat mitjançant un xut de Lauren, però Marchegiani ho desbaratà tot. «L'equip espanyol mogué la pilota amb bona tècnica, sota la direcció del seu contundent migcampista Engonga», també escriu The Birmingham Post.

«El Mallorca pot estar orgullós» puntualitza The Sun. «Fa només dos anys militava a la Segona Divisió espanyola. Ara, amb quatre partits per jugar a la Lliga, és segon, només superat pel poderós Barcelona», sentencia.

7.5 milions d'espectadors varen veure el partit
El partit que disputaren Mallorca i Lazio va ser seguit per més de 7.5 milions de persones de mitjana segons dades facilitades per TVE. En concret, el partit va tenir una mitjana de 7.644.000 espectadors i una quota de pantalla del 49.9 per 100, la qual cosa significa que la meitat de l'audiència de televisió connectà amb el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.