cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Moyà torna a caure abans d'hora

El mallorquí fou eliminat dels vuitens per l'argentí Squillari per 6-3 i 7-6

El mallorquí Carles Moyà va caure ahir eliminat en els vuitens de final de l'Obert de Roma, cinquè dels Súper-9 a mans de l'argentí Franco Squillari per 6-3 i 7-6.

Moyà començà amb problemes des del principi. Squillari, número 47 de l'ATP començà traient amb autoritat i trencà després el servei del mallorquí, que en poc temps es veié amb un 3-0 en contra. A l'argentí li valgué aquest trencament en el segon servei per endur-se el primer set per 6-3 en 34 minuts.

En la segona mànega, Moyà començà servint i posant-se per davant, però després de l'1-1 Squillari aprofità la seva primera oportunitat per trencar-li de nou el servei. En veure's per sota, el mallorquí reaccionà i s'adjudicà els dos jocs següents en blanc, amb què anivellà els trencaments. D'allà fins a l'onzè joc els dos mantingueren el seu servei, moment en què el jove jugador sud-americà aprofità per posar-se 6-5 i, amb autoritat, anotar-se el seu propi servei i sentenciar el partit.

D'altra banda, el tennista brasiler Gustavo Kuerten deixà fora de competició el número u del món i del torneig de Roma, el rus Ievgueni Kafelnikov, després de vèncer-lo en dos sets per 7-5 i 6-1. Kuerten s'enfrontarà als quarts al guanyador del partit que disputaren l'eslovac Karol Kucera i el britànic Tim Henman.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.