algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

El Grup Serra muntarà dues pantalles gegants a Son Moix per seguir la final

Hi haurà botifarrons, llonganissa i embotits diversos per a tots els assistents a la festa

62264
Igual que a la final de la Copa del Rei, dia 19 Son Moix es tornarà omplir de vermell.

La festa de la gran final de la Recopa no serà només a Birmingham. Palma serà des de la distància, un crit de suport al conjunt mallorquinista. I la millor manera de fer-ho és estant tots junts. Una vegada més el Grup Serra, en col·laboració amb el Govern balear i l'Ajuntament de Palma, s'ha posat al capdavant d'una iniciativa que segur comptarà com sempre amb el concurs majoritari dels mallorquinistes.

Com ja va fer amb motiu de la final de la Copa del Rei de l'any passat que el Reial Mallorca disputà contra el FC Barcelona a València, el Grup Serra organitza una gran festa mallorquinista a les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports de Son Moix perquè tots aquells que per una raó o l'altra no puguin acudir a la ciutat anglesa a veure el partit en directe, puguin gaudir igualment de la fita aconseguida per l'equip de Cúper.

Així les coses, s'instal·laran dues pantalles gegants per poder seguir el partit en directe, una dins del recinte i una segona a fora perquè cadascú pugui triar segons li interessi més estar a la fresca o a cobert. En qualsevol cas, per a tothom hi haurà preparats nombroses torradores perquè tots els assistents puguin sopar de botifarró, llonganissa o altres embotits. I és que la festa començarà ben prest.

Per tal d'escalfar l'ambient, el recinte obrirà les seves portes a partir de les 19.30 hores, i la festa començarà amb l'actuació del grup musical No Digas Que No. En acabar l'actuació, i una vegada haver sopat, a les 20.45 s'encendran les pantalles per seguir els moments previs al partit, tal i com es va fer per l'esmentada final de la Copa del Rei de la temporada passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.