cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

El Mallorca traurà benefici als èxits esportius

L'entitat vendrà jugadors per valor d'uns 3.000 milions per equilibrar el pressupost i fitxar

El Reial Mallorca és un club que sense els doblers provinents de la venda de jugadors no aconseguiria equilibrar el seu pressupost a final de temporada.

En tot cas, sembla que el Reial Mallorca SAE es donaria per satisfet si aconseguís vendre per valor de 2.500-3.000 milions de pessetes. La gran campanya que està realitzant l'equip ha fet que bona part de la seva plantilla sigui objecte de desig de molts clubs espanyols i europeus. Aquesta xifra, que en anteriors èpoques hauria semblat una utopia, actualment, vist com està muntat el futbol i el gran valor que han adquirit els jugadors del Mallorca al mercat espanyol i internacional, és més que factible d'aconseguir. La intenció de l'entitat és arribar als 3.000 milions de pessetes amb la venda del menor nombre de jugadors possibles. Futbolistes com Dani, Marcelino, Stankovic o Roa han arribat a un valor superior als 1.200 milions per hom, el que faria factible, en el cas de la venda de dos o tres d'ells al final de temporada, que s'arribàs a la xifra desitjada i equilibrar així el pressupost i disposar de capital per afrontar els fitxatges.

Des de ja fa uns mesos molts del futbolistes de la plantilla Cúper estan rebent importants ofertes de clubs tan de la Lliga espanyola com d'equips europeus. L'espectacular marxa de l'equip ha fet multiplicar el catxé de tots els integrants de la plantilla. Campions de la Supercopa, moltes jornades líders de la Lliga, i finalistes de la Recopa ha provocat que els ulls dels prinicipals clubs del futbol europeu s'hagin fixat en els homes vermellencs. Un jugadors que arribaren a preu reduït però que se'n poden anar fent ric el seu club. La directiva del club illenc està disposat a desprendre's de les seves principals estrelles per tal de poder equilibrar el seu pressupost. Equips com el Deportivo de la Corunya, Atlètic de Madrid, València, Manchester United, Arsenal, Newcastle, Leeds i Inter de Milà estan disposats a desembossar més de mil milions de pessetes per un jugador del Mallorca. El davanter Dani Garcia podria canviar d'aires la pròxima temporada per 1.500 milions. Equips com el Depor o l'Arsenal estan molt interessats en ell. En la mateixa situació es troba Marcelino, el qual sembla que ja ha firmat un contracte amb el Newcastle anglès que suposaria pel Mallorca uns 1.200 quilos. De la seva banda, l'Atlètic de Madrid està disposat a gastar-se 800 milions més els drets de Leo Biagini, que passaria a ser propietat del Mallorca, per aconseguir Iovan Stankovic. Siviero sembla que ha rebut una important oferta del València, de la mateixa manera que Lauren o Olaizola de la Real Societat, que també podrien canviar d'aires.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.