• Màx: 19°
19°

Espanya inaugurà l'Estadi Olímpic amb victòria

Engonga i Dani foren els autors de dos dels tres gols aconseguits per la selecció espanyola

ESPANYA 3
CROÀCIA 1

ESPANYA: Cañizares, Michel Salgado, Aranzabal, Hierro, Marcelino, Guardiola, Etxeberria, Luis Enrique, Urzaiz, Engonga i Dani.
Guti per Engonga i Munitis per Urzaiz en el minut 45, Mendieta per Luis Enrique en el minut 50, Iván Helguera per Guardiola en el minut 65 i Paco per Hierro en el minut 85.
CROÀCIA: Ladic, Kovac, Jarni, Tudor, Simic, Goran Juric, Jurcic, Vlaovic, Suker, Boban i Rapaic.
Cvitanovic per Vlaovic en el minut 71.
ÀRBITRE: Pierluigi Colina (Itàlia). Amonestà Hierro en el minut 56.
0-1: minut 9, Suker aprofità un rebuig de Cañizares per inaugurar el marcador.
1-1: minut 33, Engonga de fort xut des de la frontal de l'àrea gran.
2-1: minut 48, Hierro transforma un rigorós penal.
3-1: minut 84, Dani després d'una excel·lent jugada per banda esquerra d'Aranzabal.

Les seleccions absolutes d'Espanya i Croàcia disputaren un partit amistós en ocasió de la inauguració de l'Estadi Olímpic de Sevilla, que acabà amb una merescuda victòria de la selecció de Camacho per 3-1.