muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

«El quart poder», als peus del Mallorca

Els principals diaris esportius es rendeixen a la fi al conjunt de Cúper

Als peus del Reial Mallorca. La històrica classificació per a la final de la Recopa assolida dijous pel conjunt de Cúper ha suposat el reconeixement defintiu per part de tothom cap als homes de l'argentí. Qualificatius com Proesa, Bravo presidiren les portades dels principals diaris esportius espanyols.

Pot ser que durant tota la temporada les fites aconseguides pel Reial Mallorca no han estat valorades en la seva justa mesura, però aquesta vegada i davant les evidències inqüestionables, tothom s'ha hagut de llevar el capell davant Cúper i els seus jugadors. Haver deixat a la cuneta un dels millors equips d'Europa i haver assolit una final europea a la seva primera participació, ha provocat ara que els vermellencs siguin els homes més lloats del futbol espanyol.

El diari madrileny Marca titulà ahir en portada amb un clar i contundent «Proesa, Mallorca aquesta Recopa serà teva». L'alegria dels futbolistes mallorquinistes celebrant el gol de Biagini il·lustrava el titular i, sense cap dubte, mostrava un moment històric.

El rotatiu català El Mundo Deportivo encapçalava la seva tirada d'ahir amb un concloent «Bravo», i afegeix «El Mallorca ha fet història en el seu debut europeu». En pàgines interiors, en la crònica del partit, el diari barcelonès titula «A per la Recúper!», fent un joc de paraules entre la competició i el tècnic del Mallorca. L'alegria de Marcelino serveix al madrileny AS per destacar en portada que el conjut illenc estarà present a la gran final de la Recopa a disputar a l'estadi Villa Park. «Serà el 19 de maig a Birmingham», és el seu titular. Una doble pàgina il·lustra en aquest diari la crònica del partit que està titulada amb un bonic «El sommi més llarg».

Marcelino i Engonga són els grans protagonistes de la portada del diari Sport. Els dos jugadors mallorquinistes, sense camiseta, mostren la immensa alegria per la fita aconseguida. «Fantàstic» és el titular en gros amb dos de petits que diuen: «Històric, el Mallorca, en la final de la Recopa», i, «La Lazio d'Iván de la Peña, rival a Birmingham el 19 de maig». Fins 8 pàgines rerservà aquest rotatiu a l'informació del Mallorca-Chelsea. La crònica de l'històric matx fou titulada amb espectacular «Finalistes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.