cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

El Ciutat d'Inca inicia un play-off inútil

L'objectiu és guanyar un dels dos partits de la Corunya pertal de no ser darrers

Comença avui, a les 20.45 hores, en el pavelló esportiu Nr. 2 de Riazor, el play-off final de permanència entre el Sondeos del Norte La Corunya i el Ciutat d'Inca. Els àrbitres designats són l'andalús Germán Morales Ruiz i el canari Miguel Àngel Pérez Niz.

El segon matx del play-off es disputarà en el mateix lloc, diumenge, a les 12 hores, amb arbitratge del canari Francisco Javier Afonso Castillo i del català Jordi Perea Lorente.

Els homes d'Arbúcies estan obligats a vèncer en un dels dos partits per afrontar amb possibilitats els dos partits següents en el Palau d'Esports d'Inca. L'equip que primer sumi tres derrotes serà el darrer classificat de la Lliga LEB.

En la lliga regular, els dos realitzaren uns enfrontaments igualats, però el cinc gallec és un adversari assequible. Els mallorquins han d'aprofitar els dos primers partits per poder sentenciar després en el Palau d'Esports d'Inca.

El Sondeos ha canviat durant la lliga regular un dels dos jugadors estrangers, i ha entrat Gee per Bernie Salthe, dos pivots. El darrer cinc inicial va ser el següent: Lolo Castro, de base, Jason Maile, d'escorta, Manuel Pereira, d'aler, un dels millors llançadors de tirs lliures d'aquesta divisió, Gustavo Díaz, d'ala-pivot, i Gee, de pivot. També entraren en joc el base Héctor Vázquez, l'aler Raúl López i el pivot Pablo Esmoris. Tots els jugadors nacionals, llevat de Gustavo Díaz i de Raúl López, procedeixen de la pedrera del club gallec.

Molt important serà per al club inquer les recuperacions de Nacho Castellanos i Michael Jennings.
El Ciutat d'Inca va millorar en la segona volta, però en els darrers partits va tornar a oferir una actuació completament irregular i decebedora, com l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.