algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Toshack reconeix les errades

Criticà la falta d'actitud i de pensament col·lectiu dels seus jugadors

L'entrenador del Reial Madrid, John Benjamin Toshack, intentà analitzar ahir els problemes que travessa el seu equip i destacà que, en la seva opinió, el que falta és una millor «actitud» i sobretot un millor «pensament col·lectiu».

L'entrenador gal·lès es referí tant al partit que el Madrid va perdre diumenge passat a Balaídos com a la situació de la plantilla en general i, encara que no volgué restar-se la seva part de culpa («Nosaltres ens hem equivocat», "va dir"), sí que assenyalà els que, segons la seva opinió, són els pecats dels jugadors.

«Quan vaig arribar em vaig adonar de diverses coses que estaven ocorrent, les males relacions amb la premsa, el que passava amb el públic, només 35.000 persones al Bernabéu, però jo, durant els quinze primers dies no tenc cap queixa amb els jugadors», tornà comentar Toshack com ja va fer abans.

No obstant això, sembla que després del partit davant l'Extremadura, quan alguns jugadors varen tenir vacances i altres se'n varen anar amb les seves seleccions tot el que era bo es va esfumar. En un dels primers entrenaments el tècnic va disposar un partidet amb els jugadors de l'equip de Segona Divisió B i aquí varen començar els problemes. «Després del partit amb les seleccions varen passar deu dies i a la tornada he vist un canvi», destacà l'entrenador. «Ara hem de començar de zero, i posar més esperit de sacrifici, més companyonia, actitud i més nivell de pensament col·lectiu i menys individual», reconegué el tècnic que des d'aquell moment no va cessar d'apel·lar al «pensament col·lectiu». «El futbol és un joc d'equip i s'ha de millorar moltíssim. Estam fallant en la recuperació, en les relacions i en l'actitud. Si no millora l'actitud hi ha molts aspectes del joc d'equip que no funcionaran», explicà Toshack, que es referí tant al partit de Vigo, com a tota la temporada. Tot i això, el gal·lès no centrà les crítiques en cap jugador en concret.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.