algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

Costa lluitarà pel títol amb Martin al torneig d'Estoril

El català superà el francès Jerome Goldmard per un resultat de 6-4 i 6-4

El català Albert Costa lluitarà avui per convertir-se en el cinquè espanyol que guanya el torneig d'Estoril, ja que jugarà la final contra el nord-americà Todd Martin.

Costa, quart favorit, es va desfer del francès Jerome Goldmard per un resultat de 6-4 i 6-4, i jugarà la seva primera final de la temporada. Martin, segon cap de sèrie, derrotà el xilè Marcelo Ríos per 6-3 i 7-6 (7-3), i confirmà la seva gran capacitat per jugar en qualsevol tipus de pista.

Costa s'enfrontarà per tercera vegada a Martin, amb l'esperança d'aconseguir la seva primera victòria. El nord-americà el guanyà a Roma (terra) el 1995 i a Viena (moqueta) fa dos anys. Si venç el lleidatà, el títol viatjaria a Espanya per tercer any consecutiu.

La temporada de terra tot just ha començat i el tennis espanyol cerca ja el seu segon títol sobre aquesta superfície. Si fa dues setmanes Alberto Martín i Fernando Vicente disputaren la final de Casablanca, 15 dies després Albert Costa està disposat a coronar-se campió a Estoril, un torneig que se li resistí el 1995 quan disputà la final amb l'austríac Thomas Muster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.