nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

La temporada 1999/2000 començarà el 22 d'agost

L'assemblea de clubs reunida a la seu de la Lliga de Futbol Professional (LFP) aprovà ahir «definitivament» la proposta de començar la pròxima temporada del campionat de Lliga el 22 d'agost i acabar-lo el 21 de maig, tal com ho aprovà ahir el Comitè Executiu. Aquesta proposta, aprovada de manera unànime pels presidents dels clubs de futbol segons indicà el portaveu de la LFP, Toni Fidalgo, serà ara presentada a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que tindrà 15 dies per donar-li el vistiplau o pel contrai rebutjar-la.

Sobre aquest projecte, Fidalgo assenyalà que es condiciona a una data que s'haurà de consensuar amb l'RFEF que és el partit amistós de la selecció espanyola previst per al 26 de gener.

«En el cas que el combinat espanyol fos campió de grup el 9 d'octubre es podria substituir la jornada de lliga del 22 de desembre i traslladar-la al 26 de gener», data prevista en un principi per a un partit amistós de la selecció. Amb això, el que s'intenta és que els jugadors representats per l'Associació de Futbolistes (AFE) puguin gaudir de vacances de Nadal i així no jugar el 22 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.