muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Rubert: «Estam satisfets pels darrers resultats però en cap cas eufòrics»

El president del Bàsquet Inca creu positiu el canvi d'entrenador

El president del Bàsquet Inca, Joan Rubert, manifestà ahir que al si de l'equip LEB no hi ha eufòria tot i que estan molt satisfets per com van les coses. «No estam eufòrics, perquè som conscients de la situació en la qual ens trobam i de la dificultat de sortir-ne, però estam molt satisfets per com estan anant les coses des que decidírem canviar d'entrenador». Per Joan Rubert, aquesta circumstància és molt important, ja que «amb Pep Arbúcies n'hem guanyat dos de quatre, i amb l'anterior entrenador guanyàrem dos partits dels catorze que disputàrem».

El president inquer espera que aquest dissabte la ratxa continuï al partit que han de disputar contra el Ciudad de Huelva. Després de la victòria aconseguida el passat divendres al Palau d'Inca contra el Menorca Bàsquet, jugadors, tècnics i directius tenen la moral molt alta de cara a un futur esperançador a la categoria. L'arribada de Vasilis Lanes i de Rafa Seguí poden ajudar molt a aconseguir l'objectiu del Play-off d'ascens. «Crec que hem encertat en la contractació de Lanes i Seguí i es començà a demostrar al partit contra el Menorca».

Pel que fa amb l'estira i arronsa que el president del Bàsquet Inca sembla tenir amb el seu homònim a la Federació Balear de Bàsquet, Jaume Estarellas, explicà que com a entitat, el Bàsquet Inca no té cap problema amb la Federació, tot i que admet que personalment podria ser que Estarellas tingués qualque cosa en contra seva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.