nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Les presses fan que la pista d'escalfament de Son Moix s'adjudiqui dues vegades

L'Executiva atorgà les obres a Fomento i un mes després canvià la pista d'ubicació

La Comissió Executiva de la Universíada adjudicarà per segona vegada la construcció de la pista d'escalfament d'atletisme en la pròxima reunió que tindrà lloc abans que finalitzi el febrer, després que es decidí ubicar-la a Sant Ferran i no als voltants de Son Moix.

La construcció de la pista d'atletisme d'escalfament a les rodalies de Son Moix es va adjudicar a Fomento per 110 milions de pessetes en la reunió de l'Executiva que va tenir lloc dia tres de desembre. Diéguez i Tous s'hi opossaren ja que consideraven que la millor ubicació era Sant Ferran. Els inconvenients dels terrenys on s'havia de fer la pista eren nombrosos, tal com ha demostrat després Luis Prieto, director de Recursos de la Universíada, però la necessitat d'adjudicar tan aviat com fos possible l'obra provocà l'errònia adjudicació.

El memoràndum "datat dia vuit de febrer" elaborat per Luis Prieto i dirigit a Fernando Giménez, argumenta que malgrat l'aprovació de la construcció de la pista d'atletisme el desembre passat als voltants de Son Moix, s'ha comprovat les grans dificultats que comporta aquesta ubicació. Aquestes dificultats són, bàsicament, l'existència de dues línies d'alta tensió i els problemes per expropiar. Prieto acaba proposant que la pista d'escalfament s'ubiqui a Sant Ferran.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.