algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Rebollo: «No esperava començar l'any tan bé»

El ciclista de l'ONCE es mostrà eufòric pel triomf final a la VIII Challenge Internacional Volta a Mallorca

Aguantà fins al darrer moment i es va fer mereixedor del títol final de la Challenge en la seva vuitena edició. José Luis Rebollo estava molt content i satisfet pel triomf (el segon de la seva carrera esportiva) i fins i tot manifestà que no s'esperava que les coses li anassin tan bé en aquest principi de temporada. «Si m'ho haguessin dit fa uns mesos, no m'ho hauria cregut. Fitxar per l'ONCE, el millor equip del món, ja és de per si un somni i llavors tenir un començament de temporada així és una cosa que no esperava», comentà el ciclista de l'ONCE.

José Luis Rebollo no es va oblidar de tot l'equip que ahir va fer una gran feina per tal de mantenir el lideratge. Rebollo va voler agrair a tot l'equip el suport que li oferí durant la dura etapa d'ahir. «Sense la feina de tot l'equip no hauria pogut ser el guanyador final. M'han ajudat molt durant tota la Challenge des que em vaig posar líder, i sobretot a la dura etapa d'ahir. Els Kelme estaven molt forts i no varen estalviar forces per intentar que Cabello es pogués escapar, però nosaltres demostràrem que som un gran equip i al final no ho aconseguiren», explicà.

Rebollo explicà que en cap moment va veure perillar el lideratge seriosament ja que sempre controlaren la cursa. «Vàrem saber conrolar la cursa en tot moment i mai no vaig veure perillar el lideratge final, tot i que en alguns moments pensava que si el Kelme estirava un poc més ens podria haver fet mal», sentencià Rebollo, flamant vencedor de la VIII Challenge Internacional Volta a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.