algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

José Luis Rebollo es proclama vencedor absolut de la VIII Challenge

El ciclista de l'ONCE guanyà Cabello, que es conformà amb la victòria d'etapa

60048
José Luis Rebollo. | T. M.

Tot estava preparat perquè la darrera etapa de la Challenge fos un espectacle del ciclisme, i així ho va ser. Els quatre colls de segona categoria, que presentaven els 141'7 quilòmetres de recorregut, donaven per a nombrosos atacs i tenint en compte que el líder tan sols tenia 29 segons d'avantatge respecte del segon classificat, i ambdós van bé a la muntanya, el duel era servit.

Així Francisco Cabello i José Luis Rebollo havien de ser els protagonistes de la jornada i compliren amb els seus papers a la perfecció. Cabello guanyà l'etapa en solitari, però amb una diferència respecte de Rebollo inferior a la que havia de menester per llevar-li el lideratge de la prova, així que al final es repartiren els honors.

De totes maneres, els principals protagonistes durant el decurs de la jornada foren uns altres. El ciclista del TVM Hendrik Van Dijck, el Telekom Van Rosst i l'espanyol del Kelme, Javier Ochoa, aconseguiren escapar del grup tot just després d'haver començat a baixar el segon coll del dia, el coll de Superna, i anaren sumant minuts així com passava el temps. El gran grup continuà rodant amb tranquil·litat, tot i que l'ONCE es va haver de fer càrrec de la persecució. Els tres escapats arribaren a tenir fins a 4 minuts i 50 segons, però en començar a pujar el coll de Galilea les distàncies anaren desapareixent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.