algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°

Son Pardo: Vae Victis SE guanyà l'Especial Nacionals

El cavall de la quadra Germans Moyà-Galmés igualà el seu millor registre

Vae Victis SE complí els pronòstics i va aconseguir un clar triomf en el Premi Especial Nacionals. El cavall de la quadra Moyà Galmés guanyà amb autoritat i, a més a més, igualà el seu millor registre (1.17.1). La segona posició fou per a Apolo YC (1.17.9), mentre que Babieca GS (1.19.0) obtingué la tercera posició per davant d'Archi Llinaris (1.19.8). Vae Victis SE demostrava així, sobre una distància curta, que es troba en un gran moment de forma.

Un altre dels al·licients de l'horabaixa era el premi Joqueis, que comptava amb la participació de bona part dels millors internacionals. La victòria de Condor de la Noe, menat per J.C. Rotger, es pot considerar tota una sorpresa. La segona posició va ser per a Best For Fun, de la quadra Ladil, mentre que Baron du Ringeat era tercer per davant de Big. En aquesta correguda, que tancava la reunió, hi havia un fons de trio de 327.900 pessetes, que va deixar uns guanys per cada encertant de 95.580 pessetes.

La reunió, com és habitual, comptava amb una prova reservada als poltres de tres anys de la generació D. La victòria va ser per a Dance Kid SV (1.22.9), amb Antoni Solivellas a les regnes. La segona plaça fou per a Dalia des Puig (1.23.8), mentre que Dilleul era tercer (1.23.9).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.