nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Vae Victis SE, elegit millor cavall de l'any

El cavall de la quadra Germans Moyà Galmés obtingué 561 vots dels lectors de Diari de Balears

72116
Vae Victis SE.

Vae Victis SE és el millor cavall de l'any. Així ho han decidit amb els seus vots els lectors de Diari de Balears.

El comitè assessor del suplement informatiu Trot Balear, que surt cada divendres amb Diari de Balears, proposà set cavalls durant els set darrers mesos de l'any. Caster Kid, Àlex Kid, Vae Victis SE, Uquileo, Charlote du Fort, Dafnis GS i Alcon Blai foren elegits com a cavalls dels mesos de juny, juliol, agost, septembre, octubre, novembre i desembre, i aconseguiren així tenir opcions per ser elegits cavall de l'any.

El concurs Elegiu el Millor Cavall de l'Any ha aconseguit cridar l'atenció de la immensa majoria d'aficionats al món del trot i de multitud de subscriptors i lectors de Diari de Balears. Una vegada finalitzat el pertinent recompta de totes les butlletes enviades, Vae Victis SE ha estat elegit com el Millor Cavall de l'Any.

Vae Victis SE, que pràcticament des del primer dia ha estat el cavall més votat, ha aconseguit un total de 561 vots. Vae Victis SE, propietat de la família Moyà Galmés, és fill d'Oko Roux i Olga Y. Durant l'any 98, que ha acumulat 2.809.715 pessetes de guanys en la seva carrera esportiva, obtingué un total de sis primers llocs, dos segons, un tercer i tres quarts. A més, va ser durant l'any passat quan marcà el seu rècord personal. Va ser a l'hipòdrom de Son Pardo el passat mes d'agost sobre una distància de 1.700 metres. També va ser el mes d'agost, concretament dia vint-i-nou, quan el cavall dels germans Moyà Galmés s'adjudicà el President Caib amb un temps d'1.19.10. I dia dotze d'octubre, a Son Pardo, Vae Victis SE rodava a un temps d'1.19.70 sobre la distància de 2.200 metres, i guanyà el Comunitat Autònoma. Vae Victis acumulà així un total de 732.050 pessetes en guanys durant el 98. Ara, a més, i gràcies als vots dels lectors de Diari de Balears, la família Moyà Galmés obtindrà una artística escultura d'Aligi Sassu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.