algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El Municipal de Manacor celebra la tradicional Diada dels Reis

Corosis es presenta com a gran favorit per adjudicar-se el premi importats

Un any més el Municipal de Manacor torna a oferir un programa de luxe per celebrar la tradicional Diada de Reis; la inscripció com sempre ha estat molt bona, la qual cosa ha permès confeccionar un programa de 18 curses quasi totes elles amb màxim de participació, sobre la distància de 2.375 metres i una dotació total en premis de 970.000 pessetes, a més de trofeus per als guanyadors.

Les proves especials d'aquesta Diada són les que reuniran els millors productes nacionals i la concertada per a importats, ambdues amb 100.000 pessetes en premis. També els aficionats a les apostes tendran un al·licient, concretament un fons que supera les 400.000 pessetes al quartet especial.

La Diada començarà a les 10.30 hores, i dins la sessió matinal destaca la sisena cursa, integrada per nacionals i importats que presenten com a favorit Black Crom GS, que s'haurà d'enfrontar a una egua que està donant molts bons resultats com és Elising Lady.

La cursa preestel·lar del matí es presenta amb onze exemplars de gran qualitat on una vegada més Cesar de Saint Pol parteix com a gran favorit, si bé ho tendrà difícil ja que a Manacor no corre tan còmode com a Son Pardo i tendrà rivals de la talla de Duc de Rieutort, Zoot Run i el propi company de quadra, Big.

A la sessió del capvespre, destaca per damunt de tot el premi especial nacionals "vuitena cursa" que reunirà set productes de molta qualitat com són Vae Victis SE, Brandy Royal, Vikingo, Alcatraz TR, Siver, Nachito i Vic des Bosc. La Lluita en principi sembla que s'ha de centrar entre Vae Victis SE i Brandy Royal, exemplars que dosifiquen molt bé les seves actuacions.

A continuació, i amb 10 inscrits, es disputarà el premi importats amb Faire Valoir, Condor de la Noe, Coolman, Crisly, Starlight CN, Mendocita, Varco, Borgia du Pont, Vicadillo i Corosis. Aquest darrer arriba pletòric de forma després que diumenge passat s'imposà al premi joqueis rodant a 1.17.8, i és el gran favorit per aquesta cursa en la qual també destaca el bon moment de forma de Crisly, Faire Valoir i Vicadillo.

Tanca el programa el quartet especial amb tretze participants de categoria preestel·lar: Un Zain, Curaçao de Tracy, Valiant, Elos du Cage, Fergie Chicco, Bill du Bouffey, Beluga Dore, Chiquito, Baron du Ringeat, Bratts Miss, Beledor, Cheops des Brouets i Andres Tax. Beledor i Valian, es col·locaven en primera i segona posició diumenge passat a Son Pardo, mentre que Fergie Chicco es troba en el seu millor moment de forma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.