algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Regata Sydney-Hobart: Tres morts i tres desapareguts

Continuen les tasques de rescat dels tripulants accidentats

Sis dels nou membres de la tripulació del Winston Churchill, el veler de la prova Sidney-Hobart (Austràlia) del qual no es tenia notícies des de la tempesta de diumenge, han estat salvats en condicions molt complicades, però els seus tres companys es troben encara desapareguts i d'altres membres de diferents embarcacions han mort.

Malgrat el fet que la recerca havia estat interrompuda a la nit, el segon bot salvavides del Winston Churchill va ser localitzat per un avió Orion de l'Exèrcit de l'Aire australià a 65 milles nàutiques a l'est de l'illa de Gabo.

Dos supervivents, un d'ells roman sota reconeixement mèdic, van ser rescatats en helicòpter i traslladats a Merimbula, però els altres tres navegants no han estat trobats fins ara.

Els navegants morts "tres" fan d'aquesta tragèdia una de les pitjors dels darrers anys a les competicions nàutiques a les Antípodas i per les condicions que han castigat la zona es tem per la sort que hagi pogut córrer la resta de desapareguts.

Malgrat les intensens hores de rescat, mitjançant tot tipus de embarcacions i helicòpters, encara no s'han pogut rescatar molts dels tripulants dels velers accidentats, entre els quals el Business Post Naiad i el Sword of Orion foren els més afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.