algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

La selecció espanyola acaba l'any a la 15a posició

El Brasil ocupa la primera plaça del rànquing mundial

La selecció espanyola finalitza l'any a la quinzena posició del rànquing mundial FIFA, classificació en la qual continua al capdavant de tots els equips del món el Brasil i es proclama així «equip de l'any», seguit pel campió del Mundial passat, França, segons la llista feta pública ahir.

D'aquesta manera, els homes de José Antonio Camacho han conservat la mateixa posició que presentaven el mes passat, la qual cosa ha estat la tendència general en els llocs capdavanters, ja que pocs partits internacionals s'han disputat en els darrers mesos.

L'única variació important que hi ha en les primeres posicions de la taula afecta Iugoslàvia, que avança un lloc i es col·loca en sisena posició, després de disputar el 18 de novembre el partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2000 davant Irlanda (1-0), i així desplaça la República Txeca a la vuitena posició. D'aquesta situació surten afavorits també els homes de Dino Zoff, que passen de la vuitena a la setena plaça. Per la seva banda, Alemanya acaba l'any en tercera posició en el rànquing.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.