lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
21°

Tomeu Rullan i Marc Verger rebran la distinció Cornelius Atticvs

El jurat, que presidí Ventura Blach, es reuní ahir al matí

El jurat de les Distincions Cornelius Atticvs 1998, reunit ahir sota la presidència del director general d'Esports Ventura Blach, decidí proposar al Consell de Govern que atorgui l'esmentada distinció a Bartomeu Rullan.

Bartomeu Rullan, que morí el passat vint-i-cinc d'agost a l'edat de 72 anys, va estar durant tota la seva vida vinculat al món del bàsquet.
El jurat decidí també per unanimitat proposar al Consell de Govern que concedeixi la distinció Cornelius Atticvs a títol pòstum al periodista Marc Verger amb caràcter extraordinari. Marc Verger, que morí el passat tretze de novembre de 1998, realitzà la pràctica totalitat de la seva actualitat professional a Diario de Mallorca.

Les propostes de distinció presentades varen ser les següents: Juan José Mas Garau, a proposta de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques; Jaume Ensenyat, a proposta de la Federació Balear de Vela; Víctor Juan, a proposta de l'Ajuntament d'Eivissa; Joan Pons, a proposta de l'Ajuntament de Felanitx; Bartomeu Rullan, a proposta de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears; Albert March, a proposta de l'Ajuntament de Maria de la Salut; i Francesc Homar i Joan Josep Bonet, a proposta de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.