cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

La nit dels criadors

L'associació celebrà divendres el seu tradicional sopar de Nadal i lliurà els premis als millors

Divendres vespre va tenir lloc el sopar tradicional de Nadal de l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Trot.
Jaume Matas, president de la Comunitat; Maria Antònia Munar, president del Consell de Mallorca; Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esport; Pere Sampol, vicepresident del Consell; Catalina Sureda, batlessa de Manacor, i Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, acudiren a l'acte en què es lliuraren els premis i trofeus als millors de la temporada.

La llista de premiats i distingits per l'associació, que presideix Jaume Adrover, "entre ells el Diari de Balears com a reconeixement al seu suport al trot" va ser pràcticament interminable. Destacà que, com ja s'ha via dit, tots i cadascun dels guanyadors de les jornades del Criador celebrades diumenges i dimarts passats, reberen un trofeu.

A més, entre d'altres premiats, també reberen premi els cavalls que havien obtingut la millor velocitat d'exemplars nacionals, d'importats i la millor quadra de cada reunió.

S'ha d'esmentar que la major ovació del vespre va ser per a Joan Antoni Riera, premiat com el millor menador de les reunions del Criador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.