cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Presentada la nova «cara» de Sant Ferran

Ahir es varen inaugurar les reformades instal·lacions del poliesportiu palmesà

L'esport mallorquí ja pot gaudir d'unes noves instal·lacions realment amb condicions. La president del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, va inaugurar ahir el «nou» Poliesportiu de Sant Ferran. Unes instal·lacions que presenten ara una cara impecable i espectacular després de la reforma duta a terme que ha estat possible després d'uny de feina. Una feina que encara no ha acabat perquè el que es va inaugurar ahir fou la primera fase del projecte per rentar la cara a un dels poliesportius més emblemàtics de Palma.

El Consell de Mallorca intenta que Sant Ferran es converteixi en el principal centre de promoció esportiva de l'illa. Entre els canvis més destacats que s'han produït, es troba la nova imatge del camp de futbol que ara és de gespa artificial i en el qual es poden disputar partits tant de futbol com de futbol-7. Una de les joies de la instal·lació es el pavelló cobert destinat al Bàsquet i el Voleibol.

A més s'han recuperat les pistes poliesportives on es pot practicar patinatge, tennis, futbito i bàsquet. I s'ha construït una piscina que servirà per realitzar cursets d'iniciació i perfeccionament que es posaran en pràctica mitjançant programes entre el CIM i els distints centres de Mallorca. La seva llargària és de 25 metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.