nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Diego es rebel·la

El jugador vol canviar d'aires per incorporar-se a Primera

Diego Tristan, jugador del Mallorca, se'n vol anar. El jugador sevillà que habitualment juga amb el filial de Segona Divisió A, ha rebut diverses ofertes de clubs de Primera Divisió que el volen incorporar per aquest mateix mes de desembre.

«Vaig fitxar pel Mallorca per jugar a Primera Divisió i no en el filial. Encara que no me'n penedesc de res, si ho hagués sabut abans de firmar pot ser que hagués acceptat altres ofertes que tenia d'altres equips de Primera, o fins i tot, quedar en el Betis», va dir Diego Tristan ahir a Diari de Balears.

L'única intenció del davanter vermelló és jugar a la Lliga de les estrelles, i encara que ha jugat fins ara en el segon equip sense cap problema, considera que el seu lloc és a Primera Divisió. «Jo vull jugar a Primera, si és amb el Mallorca millor que millor, però si no pot ser vull fer-ho en un altre club. Som jugador de la primera plantilla del Mallorca, així hi figura al meu contracte i fins ara no m'han donat cap oportunitat. De totes maneres, vull parlar amb el club perquè la meva intenció és que tots estiguem contents perquè aquí al Mallorca estic molt bé i m'han tractat de meravella», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.