algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Nicolás García repetí triomf

Cinquè títol balear consecutiu per a l'eivissenca Catalina Riera

Montuïri va ser l'escenari del XVII Campionat de les Illes Balears de Tir de Fona, individual i per equips. Els tiradors sollerics dominaren la categoria d'homes. Nicolás García (Defensora Sollerense) va repetir el triomf de l'any passat i vencé sumant 19 punts.

A dos punts del campió quedà Diego Camuñas (CE Campanet). I el tercer lloc del podi va ser per a un altre solleric, Manuel Guerrero, amb 15 punts. A continuació es varen classificar Francisco Camuñas (CE Campanet), amb 14, i Vicenç Camps, de la Unió Excursionista Menorca, amb 13 punts. La competició per esquadres resultà molt equilibrada. Foners Lloseta, Sant Antoni i Espanya varen quedar eliminats en la tirada de classificació. Després de realitzar totes les tirades encara estaven empatats a 28 punts la Unió Excursionista Menorca i el Club Esportiu Campanet. Els menorquins es proclamaren campions per sis dianes contra cinc dels mallorquins. La Defensora Sollerense queda tercera a dos punts, ja que el seu darrer tirador fallà la possibilitat de conquistar el títol.

A la categoria de dones, l'eivissenca Catalina Riera, la competidora amb més anys, aconseguí per cinquena vegada consecutiva el títol, amb 24 punts. Francisca Ozán (Espanya) quedà segona, amb 16 punts. La mateixa puntuació que la menorquina Maria Caimaris. En nins, victòria per a Toni Mariano (sa Pobla), amb 23 punts, seguit del seu company d'equip Manuel García, amb 14, i Vicenç Colomar (Sant Antoni de Portmany), amb 13 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.